Az összes hirdetés megtekintéséhez kattints a Listázás menüre, vagy használd a kereső funkciót ( a + jeltől jobbra)!

Szolgáltatás feltételei

(Görgess a lap aljára és kattints az Elfogadom gombra!)

Jelen Felhasználási Feltételek a http://atozig.hu oldalain elérhető szolgáltatás (a továbbiakban: Szolgáltatás) igénybe vevője (a továbbiakban: Felhasználó) általi használatának feltételeit tartalmazza, és a Felhasználó valamint az Üzemeltető között létrejövő szerződésnek (a továbbiakban: Szerződés) minősül.

A Szolgáltatás használatával (tehát a http://atozig.hu  oldalra történő látogatással vagy azon bármilyen módon történő hirdetés elhelyezésével) Ön elfogadja jelen Szerződés feltételeit. Az Üzemeltető jogosult a Szerződés egyoldalú módosítására. A módosítást követően a Szolgáltatás használata a Szerződés módosításának elfogadását jelenti.

A http://atozig.hu szolgáltatása bárki számára ingyenesen, regisztráció és személyes adatok megadása nélkül hozzáférhető.

A http://atozig.hu  hirdető szolgáltatása csak regisztráció után érhető el.

A regisztrációra abban az esetben jogosult, ha Ön jogi személy vagy jogi személyiség nélküli gazdálkodó szervezet nevében jár el és Ön szavatolja, hogy jogosult az adott szervezet képviseletére; illetve, ha Ön saját nevében, valós személyes adatai, illetve elérhetőségei megadásával regisztrál. A regisztráció során létrejön a Felhasználó egyedi felhasználói fiókja, amelyet a Felhasználó által megadott e-mail cím azonosít, a hozzáférés pedig kizárólag a Felhasználó által megadott jelszóval lehetséges.

A Felhasználó köteles pontos és valós adatokat megadni a regisztráció és a hirdetés feladása során. Amennyiben adataiban bármilyen változás történik, köteles a felhasználói fiókjában azt rögzíteni. Amennyiben az Üzemeltető tudomására jut, hogy ezek az adatok nem valósak, s a Felhasználó ezen adatok alapján nem elérhető, akkor az Üzemeltető jogosult a Felhasználó hozzáférését korlátozni.

Egy Felhasználó kizárólag csak egy felhasználói fiókkal rendelkezhet. Ha az Üzemeltető tudomására jut, hogy egy Felhasználó nem valós adatokkal regisztrált – vagy feltételezhető, hogy kettő vagy több fiókot ugyanazon személy regisztrált, illetve használ – az adott fiók használatát az Üzemeltető felfüggesztheti.

A Felhasználási Feltételek megszegése esetén az Üzemeltetőnek jogában áll a felhasználói fiók szüneteltetése, illetve törlése.

Az Üzemeltető fenntartja a jogot arra, hogy a weboldal tartalmát bármikor módosítsa, vagy hozzáférhetőségét a jelen Felhasználási Feltételek betartásával korlátozza, illetve megszüntesse.

Az Üzemeltető a weboldalhoz való mindenkori, zökkenőmentes hozzáférést nem garantálja, a számára fel nem róható hibákból, működtetési zavarokból adódó károkért nem felel.

A hirdetés feladásával és az oldal további használatával hozzájárul, hogy hirdetése megjelenjen a http://atozig.hu  oldalon.

A hirdetés szolgáltatások eladására, felkínálására vonatkozhat.

Erotikus hirdetések feladása TILOS!

Továbbá TILOS olyan hirdetést feladni, amely más emberek, csoportok jóizlésével ütközik és sérti azokat, törvénybe ütközik!

Az hirdetésben megadott paramétereknek, valamint adatoknak a valósággal teljes mértékben egyezniük kell.

Minden egyes hirdetés addig aktív, ameddig a hirdetés feladója nem törli.

Ha a hirdetés az aktív időszakban érvényességét vagy aktualitását veszti, azt Felhasználónak a rendszerből haladéktalanul törölnie kell

A http://atozig.hu fenntartja a jogot, hogy a rossz minőségű, duplikált hirdetéseket nem jeleníti meg az oldalon.

A Felhasználók csak olyan hirdetéseket adhatnak fel, amely saját tulajdonukat képezi, vagy amely felett meghatalmazott képviselőként rendelkeznek. A feltétel az adott hirdetések minden elemére (ld. szövegek, adatok, képek) vonatkozik, így kizárja a szerzői és személyiségi jogokat sértő, plagizált tartalmak saját adatként való feltüntetését.

Az Üzemeltető a hirdetések szövegéért, tartalmáért, feltöltött képekért semmiféle jogi és erkölcsi felelősséget nem vállal.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a harmadik személyek által a http://atozig.hu  oldalra feltöltött, illetve más weboldalak által hivatkozott tartalmakért, továbbá azon webhelyekért, amelyekre a hirdetők által elhelyezett linkek mutatnak. Az ilyen módon közzétett hirdetésekkel, linkekkel, tartalmakkal felmerülő problémákkal kapcsolatban a Szolgáltató teljes mértékben kizárja felelősségét.

Amennyiben a Felhasználó hirdetése a Felhasználó Feltételekben leírt kritériumoknak valamilyen okból nem tesz eleget, az Üzemeltetőnek jogában áll törölni azt.